Danilović: Teška ali zaslužena tri boda

Fudbaler Borca nakon meča u Šamcu

Danilović: Teška ali zaslužena tri boda

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca jučer su u Šamcu nastavili pobjednički niz, a gdje su u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske savladali istoimenog protivnika sa velikih 0:4.

Zanimljiv podatak jeste i to, da su čak tri gola postigli defanzivci crveno-plavih dok su jedan gol namjestili, odnosno bili asistenti.

Ponovo je u redovima Velikana iz Platonove blistao mladi vezista Vladan Danilović u kojeg šef struke Banjalučana Vule Trivunović ima veliko povjerenje, a koje on opravdava iz meča u meč.

"Dosta slabo smo ušli u utakmicu. Iako smo imali prednost od 1:0 nakon prvog poluvremena, nismo bili zadovoljni igrom. Dogovorili smo se na pauzi da moramo zaigrati dosta bolje kako bi meč mirno priveli kraju. Tako je i bilo, postigli smo još tri pogotka i upisali nove bodove" ističe za SportSport.ba fudbaler Borca, Vladan Danilović.

Banjalučki sastav svoju mrežu sačuvao je u prethodnih 11 kola, te se nadaju kako će to učiniti i u narednoj utakmici protiv Sutjeske, ekipe koju dočekuju predstojećeg vikenda.

"Nadamo se da ćemo srušiti rekord kojeg drži Kozara iz Gradiške, a koja je u sezoni 2010/11 na 13 vezanih utakmica svoju mrežu ostavila netaknutom", dodaje Danilović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi