Danilović: Odigrali smo jednu čvrstu utakmicu

Vezista Borca nakon Podrinja

Danilović: Odigrali smo jednu čvrstu utakmicu

D. Vejo

Vladan Danilović ove sezone je u prvom planu šefa struke banjalučkog Borca Vuleta Trivunovića.

Svojim igrama u crveno-plavom dresu, ozbiljno se nametnuo stručnom štabu Velikana iz Platonove. Iz utakmice u utakmicu pomenuti vezista opravdava očekivanja Banjalučana. 

Iako su odigrali bez pobjednika juče u Janji, Danilović je ponovo bio jedan od glavnih protagonista tima iz grada na Vrbasu.

"U Janji smo odigrali jednu tvrdu utakmicu. Imali smo pet izglednih šansi da postignemo gol, ali nam je sreća okrenula leđa. Protivnik je imao jednu do dvije prilike i to je bilo to od njih. Imali smo jednu spornu situaciju, gdje mislim da smo oštećeni za penal, ali šta da se radi. Tako se i naš niz od 11 pobjeda prekinio u Janji. Sada se okećemo meču protiv Drine", ističe za SportSport.ba fudbaler Borca, Vladan Danilović.

Utakmica trećeg kola play-offa između Borca i Drine igra se u subotu od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi