Čurić: Iskru respektujemo, ali želimo pozitivan rezultat

Kapiten NK Travnik za SportSport.ba

Čurić: Iskru respektujemo, ali želimo pozitivan rezultat

S. Mlaćo

U kantonalnom derbiju u okviru 3. kola Prve lige Federacije BiH nogometaši Travnika će u goste bugojanskoj Iskri.

Veziri nakon dva odigrana kola imaju isto toliko bodova, te su definitivno pod imperativom osvajanja bodova. O protekla dva kola, te očekivanja od duela sa Iskrom govorio je iskusni Anel Čurić koji je  sa ovog ljeta vratio na Pirotu.

"Sigurno da nismo zadovoljni sa dva boda, jer uvijek može bolje, ali isto tako trebate znati da je ova ekipa Travnika prvi put na okupu jer je dosta igrača napustilo klub na kraju sezone. Mi ćemo sigurno biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo", kazao je kapiten NK Travnik Anel Čurić.

Travnik i Iskra se dobro poznaju. Očekuju se dobro ispunjene tribine stadiona u Bugojnu s obzirom da je ovaj kantonalni derbi uvijek izazivao veliku pažnju.

"Što se tiče utakmice sa Iskrom, mi ekipu Iskre respektujemo. Oni imaju svojih dobrih strana, ali i mana, tako da nas zanima samo pozitivan rezultat", jasan je Čurić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Iskre i Travnika igra se u subotu sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi