Ćulum: Od prve minute moramo ići na pobjedu

Član Drine Zvornik za SportSport.ba

Ćulum: Od prve minute moramo ići na pobjedu

S. Mlaćo

Nakon poraza u prvom kolu od favorizovane Zvijezde 09 (0:1), u FK Drina Zvornik prve bodove u novoj sezoni će potražiti u subotu protiv Sutjeske iz Foče.

Zvorničani su blagi favoriti s obzirom da opet igraju na domaćem terenu, ali to svakako trebaju potvrditi. Iskusni vezista Danijel Ćulum vjeruju u uspjeh.

"Ove subote nam dolazi protivnik koji je promijenio dosta igrača, kao i mi, ali radi se o ekipi koja u svojim redovima ima igrača koji jednim potezom mogu riješiti meč. Prije svega tu mislim na Mojovića i doskorašnjeg saigrača Dejana Raševića. Mi jako cijenimo ekipu Sutjeske, al u ovom meču ne smijemo kalkulisati, već moramo napasti protivnika od prvog minuta. Bodovi su nam potrebni da bi ova podmlađena ekipa dobil još više na samopouzdanju", kaže Ćulum, nekadašnji član Travnika, Radnika, GOŠK-a, mađarskog Kaposvara, Zrinjskog...

Zahvalio se navijačima na podršci protiv Zvijezde 09, te ih pozvao da isto učine i u subotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Prošle subote smo nespretno izgubili od Zvijezde 09, gdje iskreno mislim da smo u najmanju ruku zaslužili bod. Ovim putem želim da se zahvalim u svoje lično ime i u ime FK Drina svima koji iskreno bodre klub. Pozivm ih da u subotu dođu u što većem broju i podrže ove mlade momke koji zaista izgaraju za svaku loptu", dodao je Ćulum.

Meč između Drine i Sutjeske igra se u subotu na Gradskom stadionu u Zvorniku sa početkom u 17:30 sati. Pravdu će dijeliti Bojan Panić sa svojim pomoćnicima Milanom Dujakovićem i Branimirom Đermanovićem. Četvrti sudija je Danijel Mandić, a delegat Vladan Simeunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi