Ćorić: Protiv Slobode MG do prvih proljećnih bodova

Defanzivac Tekstilca optimističan

Ćorić: Protiv Slobode MG do prvih proljećnih bodova

D. Vejo

Zoran Dragišić i njegovi izabranici proljećni dio Prve lige Republike Srpske startovali su sa dva minimalna poraza, pa će tako priliku da poprave utisak imati upravo pred svojim navijačima jer im sutra u goste dolazi uvijek neugodna ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada.

Dervenćanima su prvi bodovi u 2017. godini prijeko potrebni kako bi što prije vratili populjano samopouzdanje.

"Sigurno da nas očekuje vrlo važna utakmica, gdje pred svojim navijačima moramo stići do prvih bodova ovog proljeća. Ukoliko upišemo tri boda, bili bi bliže Ligi za prvaka ali i opstanku, što je naš primarni cilj od početka prvenstva. Respektujemo protivnika koji ima izuzetno kvalitetnu ekipu, te mislim kako zaslužuju bolji plasman na tabeli", istakao je desni bek Tekstilca, Dejan Ćorić.

Krojači trenutno zauzimaju petu poziciju u šampionatu Republike Srpske sa 26 osvojenih bodova, dok su Mrkonjićani 10. tim u ligi (21).

Utakmica između Tekstilca i Slobode na programu je sutra od 15 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi