Centar se poigrao sa Salinesom

Ubjedljiva pobjeda bh. prvaka

Centar se poigrao sa Salinesom

A. Beganović, foto: A. Berbić

U okviru 10. kola Premijer lige u futsalu Centar je u Sarajevu sa ubjedljivih 6:1 savladao Salines.

Nakon iznenađujućeg poraza u Nevesinju u prošlom kolu,  aktuelni prvak Bosne i Hercegovine je bez većih problema nadigrao Salines.

Već na samom otvaranju meča, tačnije u 2. minuti Nermin Kahvedžić je doveo Centar do prednosti, da bi sedam minuta kasnije Salines preko Nermina Muratovića stigao do izjednačenja.

Međutim, do odmora je Centar stigao do prednosti od dva gola. U 14. minuti Amel Handžić postiže pogodak za 2:1, da bi u 20. Edin Muratović pogodio vlastitu mrežu za 3:1.

U drugom dijelu aktuelni bosanskohercegovački prvak jev još malo dodao gas i golovima Bilala Jelića, Zinedina Buljubašića i Admira Musića stigao je do ubjedljive pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi