Ćemalović: O golu na derbiju svi maštamo

Mladi fudbaler Veleža

Ćemalović: O golu na derbiju svi maštamo

M. Maksimović

Velež je s podmlađenim timom danas u gradskom derbiju odigrao bolje nego prije sedam dana Pod Bijelim brijegom. Izostao je rezultat, dok su igra i borbenost ono što je obradovalo navijače nakon današnje utakmice. Jedini pogodak na utakmici za Velež postigao je Dino Ćemalović.

“San svakog igrača je postići pogodak na gradskom derbiju. Ostala je žal zbog poraza jer smo prema mom mišljenju mogli i do remija. Prvo poluvrijeme bilo je dosta slabije od drugog. Zrinjski je u ovom trenutku bolji tim i zasluženo ide dalje“, rekao je Ćemalović za SportSport.ba.

Pred fudbalerima Veleža je susret sa Bosnim iz Visokog u okviru 13. kola Prve lige Federacije BiH.

“Preostale su tri utakmice do pauze u kojima moramo ići na pobjedu i osvojiti što više bodova. Na zimu se moramo dobro pripremiti, te na proljeće nastojati krenuti prema gornjem dijelu“, dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi