Čelik u subotu igra prijateljski meč protiv Kristianstada

Zeničani na mini pripremama u Međugorju

Čelik u subotu igra prijateljski meč protiv Kristianstada

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od srijede se nalaze na priprema u Međugorju, gdje će ostati do nedjelje, kada je poslijepodne planiran povratak u Zenicu.

 Izabranici novog šefa struke Borisa Pavića rade veoma dobro, a bez sumnje mnogim igračima je dobro došla promjena šefa struke, ali i novine u stručnom štabu kada su u pitanju pomoćnici.

Već smo pisali da u Međugorje nisu otputovali Vernes Islamagić i Fenan Salčinović, koji su povrijeđeni, dok ostali igrači su zdravi i marljivo ispunjavaju obaveza na treninzima. Kako nam je kazao u telefonskom razgovoru Boris Pavić, ekipa će u subotu odigrati i jednu utakmicu.

"Dogovorili smo duel protiv švedskog Kristianstada, koji se također ovdje u Međugorju nalazi na pripremama. Posmatrao sam ih na treningu, mislim da će to biti dobra provjera za našu ekipu, ekipa iz Švedske je dosta agresivna igraju jaku duel igru, tako da će nam biti dobar sparting partner uoči naredne utakmice protiv Mladosti u Kaknju. Za utakmicu u subotu ću koristiti usluge 18 igrala, dok će nogometaši koji ne budu u konkurenciji za ovu utakmicu ujutru odraditi trening. Za nedjelju je planiran povratak, te priprema za naredni duel i početak Lige za opstanak", kazao je za Sportzdk.ba šef struke Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo Čelik će u Ligu za opstanak, gdje ga očekuje 10 utakmica ući s bodovnim deficitom od osam bodova za Metallegheom iz Jajca.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi