Ćatić se vratio u Rudar Prijedor

Mladi napadač

Ćatić se vratio u Rudar Prijedor

Rudar Prijedor u nastavku sezone u Prvoj ligi Republike Srpske bit će jači za Ervina Ćatića. 

Iako je ovaj 20-godišnji napadač svoju karijeru trebao nastaviti u hrvatskom Novigradu, do dogovora između dvije strane nije došlo i vratio se u Rudar. 

"Raduje činjenica da se Ćatić vratio u klub. Svakako biće za nas pojačanje, imajući u vidu poziciju koju igra i da ćemo biti jači u tom ofanzivnom segmentu igre", kazao je trener Zlatko Jelisavac. 

Inače, Rudar Prijedor će ovog vikenda nakon pobjede nad Podrinjem ugostiti Napredak. Jelisavac je uoči utakmice konstatovao da se radi o ozbiljnom protivniku, ali da su ambicije Rudara jasne i da samo tri boda dolaze u obzir. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi