Čapljina kompletirala tim za proljeće

Sutra protiv Sloge SH

Čapljina kompletirala tim za proljeće

M. Maksimović

Čapljina je kompletirala tim za proljeće.

Pojačanje među stativama je Stefan Stevanović iz Nevesinja koji je dosad branio za Vojvodinu. Veliko pojačanje za Čapljine je i dolazak Tarika Isića koji je u prošlosti nosio dres kluba.

Mladi stoper odigrao je odlično jesenji dio sezone u Olimpicu. Osim Isića na poziciji stopera igrat će i Dejan Popović koji je došao iz Borca. S druge strane klub je napustio dosadašnji kapiten Ivan Raič koji s upravom nije uspio dogovoriti detalje ugovora.

Čapljinci su u posljednjoj provjeri s 3:1 porazili Velež iz Nevesinja, a dva pogotka postigao je oporavljeni Ivan Buhač. Bio je to osmi u nizu pripremni meč, a do starta prvenstva na programu su još dva. Naredna je sa Slogom Simin Han sutra od 15 sati u Međugorju, dok je generalna proba duel s Leotarom 25. februara na stadionu Bjelave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi