Čakar: Orašje u Goraždu nema šta tražiti, mogu samo na izlet

Prvotimac Goražda za SportSport.ba

Čakar: Orašje u Goraždu nema šta tražiti, mogu samo na izlet

S. Mlaćo

Nogometaši Goražda u 24. kolu Prve lige Federacije BiH U u subotu će ugostiti HNK Orašje, te pokušati upisati veoma važnu pobjedu u borbi za opstanak.

U gradu na rijeci Drini svjesni su značaja ove utakmice, ali vjeruju u svoje kvalitete, te tri boda.

"Atmosfera predmožda meč sezone dovedena je do usijanja, jer smo svi u klubu svjesni da nam je ova utakmica od velikog značaja. Utakmica koja odlučuje naš daljnji tok u prvenstvu, u toj grčevitoj borbi za opstanak", kazao je za SportSport.ba. ofanzivac Goražda Samir Čakar.

"Svjesni smo da je ekipa Orašja veoma neugodna i dobra, ali u Goražde mogu doći samo na izlet. Neće imati puno toga da traže, a našoj ekipi će nedostajati dva vrlo važna igrača Raščić i Mirković. Ipak, imamo alternative da se suprostavimo Orašju i bilo koji igrač da istrči na teren dat će svoj maksimum da dođemo do tri boda. Pozvao bih ovom prilikom navijače da dođu u subotu i podrže nas u što većem broju, a mi obećavamo da ćemo se potruditi da ih obradujemo dobrom igrom i ako Bog da novom pobjedom", jasan je bio Čakar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Goražda i Orašja igra se u subotu sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi