Čabraja: Očekujem dobru igru i pobjedu
Foto: Jabuka

Veznjak Širokog Brijega

Čabraja: Očekujem dobru igru i pobjedu

M. Maksimović

Dejan Čabraja je bio junak nedavne utakmice na Grbavici između Željezničara i Širokog Brijega u kojoj je njegov klub izborio plasman u finale. 

Vezni fudbaler iz Hrvatske naći će se u timu Širokog na sutrašnjoj utakmici protiv Sarajeva od koje ima velika očekivanja.

“Očekujem dobru igru, kvalitetan Široki Brijeg, naravno pobjedu i u konačnici naslov u Kupu. Mislim da će Sarajevo od početka krenuti ka našem golu, a smatram i da im to neće pomoći sutra”, izjavio je Čabraja.

Fudbaler Širokog nikada u seniorskoj karijeri nije uspio osvojiti neki trofej, dok je kao junior osvajao Kup Hrvatske sa Dinamom. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Goran Sablić na sutrašnjoj utakmici ne može računati na Luku Menala i Marija Marinu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi