Brekalo: Ne krijem da nisam zadovoljan minutažom

Fudbaler Širokog Brijega

Brekalo: Ne krijem da nisam zadovoljan minutažom

Uprava, sportski direktor i trener Širokog Brijega po okončanju posljednje utakmice sezone koja je odigrana u subotu na Pecari započeli su pripreme za narednu sezonu. 

U izjavi na konferenciji za medije trener Goran Sablić rekao je da tokom ljeta slijedi veliki posao, najavljujući i pojačanja za narednu sezonu. Također nekoliko igrača namjerava napustiti Široki. Nekima ističu ugovori i neće ih produžiti, a neki su nezadovoljni i nastojat će otići. Špekuliše se da o odlasku razmišlja i Slavko Brekalo koji nije zadovoljan statusom posljednjih mjeseci.

“Sigurno je da ću dobro razmisliti šta ću dalje. Ne krijem da nisam zadovoljan minutažom. Postoje i klubovi koji su pokazali interes za mene, pa ćemo vidjeti kako dalje. Želim dobro odmoriti i spreman dočekati naredu sezonu“, izjavio je Brekalo za SportSport.ba.

Veseli ga rezultat koji je klub ostvario u Kupu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sretan sam zbog trofeja u Kupu. To je veliki uspjeh i stvar koja je spasila sezonu. U prvenstvu je mogo sve biti mnogo bolje po nas“, dodao je Brekalo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi