Bratstvo pregazilo Borac

Pripremni meč

Bratstvo pregazilo Borac

M. Šljivak

Nogometaši Bratstva iz Gračanice uvjerljivo su savladali Borac iz Jelaha u prijateljskom meču, a konačan rezultat je bio 5:0.

Dominirao je tim iz Gračanice u ovom meču i na kraju je sasvim zasluženo stigao do trijumfa protiv člana Druge lige Fedracije BiH, grupa Centar.

Dvostruki strijelac u ovom susretu bio je Mujkić, a po jedan gol su dodali Ikanović, Redžić i Musa.

Izabranici Denisa Sadikovića tako su nastavili sa odličnim igrama u pripremnom periodu, što svakako daje nadu za dobre rezultate i u nastavku prvensta u Prvoj ligi Federacije BiH.

Nakon prvog dijela sezone ekipa iz Gračanice je na petom mjestu sa 25 bodova, samo četiri manje od vodeće Bosne iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prijateljski meč:

Borac - Bratstvo 0:5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi