Bosna iz Visokog remizirala na Bjelašnici protiv Olimpica

Remi u pripremnom meču

Bosna iz Visokog remizirala na Bjelašnici protiv Olimpica

D. Kurbegović

Fudbaleri Olimpika i Bosne iz Visokog remizirali su danas u pripremnom susretu odigranom na Bjelašnici. Konačan rezultat glasio je 1:1.

Prvi dio utakmice nije donio pogotke, iako su obje ekipe imale svoje prilike koje nisu iskoristili, pa se na pauzu otišlo bez golova.

U prvom dijelu za Olimpik su nastupili: Hodžić, Rastoder, Čvoro, Čizmić, Osmanović, Buljubašić, Pršeš, Muharemović, Alešević, Kovač i Oglečevac.Za Bosnu su igrali: Bekan, Hrelja, Rizvanović, Papaz, Čubara, Cana (c), Hajdarović, Dizdarević, Hodžić, Šarić i Mujić.

Drugi dio trener Olimpika Mirza Varešanović poslao je novu ekipu na teren. Nastupili su: Bandović, Lalović, Jusić, Zeljković, Rikalo, Zeba, Jusufbašić, Jusufi, Osmanović i Mahović.

Dok je Ivo Ištuk u drugom dijelu dao priliku igračima: Abadžija, Klačar, Goralija, Frljak, Suša, Čulov, Pandžić, Sejdić, Čabaravdić (C), Agić i Šero.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Do gola su prvi došli gosti preko Mujića koji je za vodstvo pogodio na centaršut  Hodžića, dok je izjednačujući pogodak djelo Adnana Osmanovića. Olimpik je imao inicijativu u drugom dijelu, dok je Bosna bila opasnija iz kontra napada ali do pobjedonosnog pogotka nisu uspjeli doći. Konačni rezultat glasio je 1:1.

Nekoliko igrača je bilo pošteđeno nastupa, a Vukovi pripreme nastavljaju na olimpijskoj planini, dok se. Bosna vraća u svoju bazu gdje već u subotu dočekuje Velež.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi