Borčeva ljepotica dobija ogradu i tribinu

Uskoro radovi iza sjeverne tribine

Borčeva ljepotica dobija ogradu i tribinu

D. Vejo

Pomoćni teren Fudbalskog kluba Borac koji se nalazi iza sjeverne tribine Gradskog stadiona, uskoro će dobiti ogradu i tribinu.

Ovu informaciju potvrdili su ljudi iz kluba, koji dodaju i to da će tribina biti montažna te da će kapacitet iste biti 200 sjedećih mjesta.

Radovi bi trebali početi naredne sedmice, a trajat će između 10 i 15 dana.

Podsjetimo, pomoćni teren zvanično je otvoren 20. decembra, a izgradnja projekta od 200.000 KM je trajala četiri mjeseca. 

Cjelokupne zimske pripreme zajedno sa utakmicama, Borac je odradio upravo na pomoćnom terenu koji je odolio i vremenskim neprilikama koje su u posljednje vrijeme zahvatile zemlju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi