Bh. igrači obilježili Kvarnersku rivijeru
Foto: HNK Rijeka

Priznanja za mlade bh. fudbalere na prestižnom turniru

Bh. igrači obilježili Kvarnersku rivijeru

Nekoliko talentovanih mladih bh. fudbalera je pružilo fantastična izdanja na prestižnom turniru Kvarnerska rivijera.

Pa je tako fudbaler Rijeke i juniorski reprezentativac naše zemlje Jasmin Čeliković proglašen najboljim igračem 65. izdanja Kvarnerske rivijere.

Inače Rijeka je bila pobjednik ovog turnira, pa je Čelikoviću, kao kapitenu svoje ekipe, pripala čast da podigne trofej pobjednika Kvarnerske rivijere.

Još jedan bh. nogometaš dobio je veliko priznanje na ovom turniru. Nermin Hajdarević fudbaler Zrinjskog, koji je nastupao i za U17 i U19 reprezentacije naše zemlje, dobio je nagradu za najboljeg strijelca ovog turnira na kojem je uspio postići čak osam golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi