Begovac: Pavić je profesionalac, moramo dobiti Igmana

Čelni čovjek Rudara iz Kaknja za SportSport.ba

Begovac: Pavić je profesionalac, moramo dobiti Igmana

S. Mlaćo

Iako su poraženi od Čapljine u prošlom kolu, u kakanjskom Rudaru ne odustaju od borbe za sami vrh tabele.

 Kakanjci imaju veoma kvalitetnu momčad koja će sigurno biti tvrd orah za svakog protivnika, a dovođenje na klupu Borisa Pavića potvrđuje visoke ambicije.

Veliki broj poznatih trenerskih stručnjaka nudio se Kakanjcima što govori o samoj veličini FK Rudar. Ipak, navijači se ne zadovoljavaju time, već imaju veliki san o Premijer ligi. Čelni čovjek kluba Edin Begovac sretan je zbog dovođenja Pavića, vjerujući da je napravljen pravi potez.

"Atmosfera je puno bolja u odnosu na raniji period, a Pavić je pravi profesionlac. Lično sam ga ja doveo, a mi idemo iz utakmice u utakmicu. Pobjeda protiv Igmana nameće se pod moranje", kazao je Begovac za SportSport.ba.

Ukoliko slavi u nedjelju, Rudar bi opet došao u sami vrh tabele.

"Imperativ je pobjeda, ne smijemo kiksati. Sve je stvarno odlično, obećana je discplina, a treninzi su na najvećem mogućem nivou", dodao je Begovac, čovjek koji je 24 sata uz svoj klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon završetka razgovora kazao nam je da upravo odlazi na sastanak sa stručnim štabom, a svakako ga raduje što Rudar nema neizmirenih obaveza prema igačima, što je prava rijetkost i u Premijer ligi BiH, a kamoli u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi