Beganović: Očekujem pun stadion, ali i našu pobjedu

Strateg Čelika uoči gostovanja u Živinicama

Beganović: Očekujem pun stadion, ali i našu pobjedu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika kao posljednjeplasirana ekipa Premijer lige sutra će u okviru 1/16 finala Kupa BiH gostovati u Živinicama, kod domaćeg Slavena. Biće to sigurno praznik nogometa i očekuje se da će stadion u Živinicama biti dobro ispunjen.

Novi trener crno-crvenih Elvedin Beganović sutra će predvoditi ekipu u svome trećem mandatu na klupi Čelika.

"Znamo šta nas sutra očekuje, sigurno pun stadion, nabrijan domaćin koji u posljednje vrijeme u 1.ligi FBiH igra sjajno. Pobijedili su u zadnjem kolu Rudar u Kaknju, tako da imam informacije o kakvoj ekipi se radi. Nakon nešto lošijeg starta uvezali su nekoliko pobjeda i sutra će za njih biti praznik nogometa" kaže Beganović.

Čelik i pored mnogih problema sutra mora tražiti prolaz dalje

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Tek sam odradio dva treninga s ekipom, moramo se trznuti, mi smo Čelik i sutra moramo pobijediti. Respektujemo domaćina, ali iskreno se nadam u naš prolaz. Momci koji dobiju priliku moraju dati maksimum, sutra je prilika da se nametnu i zasluže mjesto u ekipi pred naredne utakmice . Sigurno neće nastupiti Mahmutović, za koga se iskreno nadam da ćemo imati priliku računati u vrlo važnoj utakmici protiv Goška, koja se u subotu igra na Bilinom Polju" kazao je Beganović.

Vjerovatni sastav Čelika: Marković, Ćemalović, Kazazić, Duraković, Udovičić, Kadrić, Šišić, Salčinović, Duvnjak, T.Adilović i Kouadio.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi