Nogometaš Širokog

Barišić: Presretni smo zbog Kupa

E. Škorić

Josip Barišić, nogometaš Širokog Brijega, presretan je zbog osvojenog Kupa Bosne i Hercegovine.

Široki je na Koševu prošle srijede slavio s 1:0, večeras je poražen istim rezultatom na Pecari od Sarajeva, ali je imao više sreće u izvođenju penala, pe jstigao do Kupa.

"Šta da kažem, nakon teške borbe i dvije utakmice i uz malo sreće na kraju smo osvojili Kup. Malo smo lošije igrali u prvom dijelu, ali sretni smo zbog trofeja", rekao je Barišić nakon meča.

Sada igračima Širokog Brijega ostaje da proslave još jedan trofej Kupa, završe sezonu, a onda da se okrenu nastupima u Evropi u novoj sezoni.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi