Amir Spahić na stažiranju u Vardaru

Trener Slobode uskoro sa UEFA Pro licencom

Amir Spahić na stažiranju u Vardaru

M. Šljivak

Trener FK Sloboda Amir Spahić počeo je sa stažiranjem za UEFA Pro licencu.

Pomoćnik Slavka Petrovića na klupi tuzlanskog tima će u narednih 15 dana boraviti u Skoplju gdje će u ekipi Vardara obaviti potrebno stažiranje kako bi u budućnosti mogao dobiti UEFA Pro licencu.

"Stigao sam na stažiranje za PRO licencu u Makedoniju. Presretan sam što sam dogurao ovako daleko i nadam se da ću uspješno sve završiti. Želim da se zahvalim FK Vardar što mi je pružio priliku, svom matičnom klubu FK Sloboda, a posebna zahvala ide gospodinu Denisu Kadiriću bez kojeg ovo ništa ne bi bilo moguće. Hvala mu što je mojoj Slobodi pomogao već mnogo puta ove sezone. Doveo nam je odlične fudbalere za ovu sezonu, a također i sredio novu opremu. Jedan je od rijetkih prijatelja našeg kluba, koji pomaže u svakoj prilici", rekao je Spahić za SportSport.ba, te je dodao: 

"Odmah po dolasku iz Vardara su mi poručili da žele uspostaviti saradnju sa našim klubom, pa ko zna u dogledno vrijeme sjajna ekipa iz Makedonije bude gostovala na Tušnju", kratak je bio Spahić.

Ovom prilikom Spahić je izvršnom direktoru makedonskog tima Kirilu Kiroskom poklonio dres FK Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi