Ambiciozni prvoligaš iz RS-a s 14 pojačanja juriša na PL

Zvijezda 09 želi među elitu

Ambiciozni prvoligaš iz RS-a s 14 pojačanja juriša na PL

E. Škorić

Prvoligaš iz Republike Srpske, Zvijezda 09, želi naredne sezone izboriti Premijer ligu BiH.

Ambiciozni klub iz etno-sela Stanišići počeo je pripreme za novu sezonu, a cilj je plasman u Premijer ligu BiH.

Zanimljivo da je u klub stiglo čak 14 igrača i to dovoljno govori o tome kakve želje ima uprava ovog kluba u idućoj sezoni.

Redove Zvijezde 09 pojačali su Vasilije Kolak (Zvijezda, Gradačac), Nikola Mazić (Drina, Zvornik), Selmir Mahmutrović (Sloga, Doboj), Delimir Bajić (Radnik), Ademin Hodžić (Bratstvo, Gračanica), Damjan Krajišnik (Podrinje, Janja), Stefan Hajdi (Stara Pazova), Mladen Stjepanović (Radnički, Lukavac), Ermin Huseinbašić (Zvijezda, Gradačac), Dejan Vučić (Podrinje, Janja), Uroš Đurić (Sloboda, Tuzla), Vladan Mandić (Slavija, Istočno Sarajevo), Luka Asentić (Slavija) i Filip Svjetlanović (Sarajevo).

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Doveli smo čak 14 novih imena i siguran sam da ćemo sa njima uspjeti u našim namjerama. Riječ je o provjerenim igračima, koji bi bez problema trebalo da se uklope sa ostatkom ekipe i već od starta krenu ka višem rangu. I stručni štab je promijenjen. Kormilo je povjereno iskusnom treneru Mili Lazareviću, koji je došao iz zvorničke Drine, dok će mu prvi pomoćnik biti dosadašnji kormilar Proletera iz Teslića Nebojša Đekanović", naglasio je direktor Zvijezde 09 Radika Marić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi