Almir Halilović se vratio u Gradinu

Iskusni nogometaš ponovo u Srebreniku

Almir Halilović se vratio u Gradinu

S. Mlaćo

Gradina se diže iz pepela, velika potražnja za članskim kartama, navijači se vračaju na stadion, samo su neki od komentara koji se svakodnevno mogu čuti u Srebreniku.

Član Druge lige FBiH grupa Sjever dobio je nove čelnike kluba koji svakodnevno čine sve da isti stabilizuju, te krenu stazama stare slave.

Danas je povratak u Gradinu potvrdio i Almir Haliović, bivši član Slobode, Zvijezde, Sloge i Bratstva, koji će tako poslije deset godina ponovo obući plavi dres.

Ovaj 32-godišnjak ima preko 100 nastupa u Premijer ligi BiH, a posljednji period boravio je u Slogi Simin Han. Navijačima Gradine ostao je u lijepom sjećanu, s obzirom da je asistent historijskog pogotka Turbića protiv Zvijezde iz Gradačca 2006. godine.

Prije Halilovića u Gradinu je stigao i Ramo Ramić, Admir Čehajić, Ahmed Šabić...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti