Aleksandar Glišić seli u Prvu ligu RS?

Mogao bi napustiti Radnik

Aleksandar Glišić seli u Prvu ligu RS?

D. Vejo

Minula sezona Prve lige Republike Srpske pokazala je da Tekstilac mora ozbiljno poraditi na jačanju igračkog kadra, ukoliko želi dobre rezultate.

Dervenćani su prvo krenuli od napada. Do sada, na toj su se poziciji spominjali Aleksandar Malbašić igrač Slobode iz Mrkonjić Grada te Gedeon Guzina, doskorašnji fudbaler banjalučkog Borca. No, na spisku želja Dervenćana je još jedno ime, ako ne i najzvučnije od svih pomenutih.

Riječ je Aleksandru Glišiću, koji se prije nekoliko dana vratio sa pozajmice iz gradačke Zvijezde u bijeljinski Radnik.

Međutim, čelnici ovog premijerligaša, Glišiću ne mogu garantovati zadovoljavajući minutažu, obzirom da plavo-bijeli imaju dosta kvalitetan napad.

S toga, Glišić bi veoma lako mogao krenuti u novu avanturu, zvanu Tekstilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti