Đakušić: Znali smo da će biti teško u Prijedoru

Golman Kozare za SportSport.ba

Đakušić: Znali smo da će biti teško u Prijedoru

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške poraženi su jučer u derbiju 19. kola Prve lige Republike Srpske od ekipe Rudara u Prijedoru rezultatom 2:0.

Uprkos porazu, Gradiščanci su ostali šestoplasirani tim u prvenstvu te su i dalje u trci za play-off lige. Sezona koja je pred nama, svakako da je jedna od uzbudljivijih kada su u pitanju tereni Republike Srpske.

Borba kako za play-off tako i za play-out biti će neizvjesna do samog kraja prvenstva.

Jučer smo odigrali težak meč u Prijedoru, ali znali smo da će tako biti i spremali smo se tokom cijele sedmice za to. Dobro smo stajali na terenu ali iz sopstvenih grešaka smo primili golove. Moramo naučiti nešto iz ove utakmice i okrenuti se narednoj protiv Borca iz Šamca koja nam je veoma važna. Neće nas zavarati činjenica da je protivnik posljednjeplasirani tim u ligi. Idemo na pobjedu", rekao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Meč između Kozare i Borca iz Šamca igra se naredne subote u 15 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi