Đakušić: Spremni ćemo dočekati 11. mart

Golman Kozare

Đakušić: Spremni ćemo dočekati 11. mart

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške vrše posljednje pripreme pred nastavak Prve lige Republike Srpske.

Do početka prvenstva, Gradiščanci će odigrati još dva kontrolna meča. Prvi je onaj protiv niželigaša, ekipe Dubrava, dok je generalna provjera zakazana protiv banjalučkog Borca.

Među stativama crveno-bijelih, i na proljeće će se naći mladi i perspektivni Stefan Đakušić koji je ove zime produžio saradnju sa Kozarom do kraja sezone.

"Za sada ide sve po planu. Radimo dobro i dosta naporno kako bi ostvarili cilj u nastavku, a to je play-off lige. Znamo šta nas čeka od 11. marta, ali spremni smo za to", izjavio je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Podsjetimo, Kozara je nakon jesenjeg dijela zauzela šestu poziciju u ligi sa 20 osvojenih bodova.

Prvi meč za bodove, Kozara igra u Janji, a gdje će u okviru 17. kola gostovati trećeplasiranoj ekipi Podrinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije