Đakušić: Dobro smo se suprostavili Borcu

Golman Kozare

Đakušić: Dobro smo se suprostavili Borcu

D. Vejo

Golman Kozare iz Gradiške Stefan Đakušić uprkos dva primljena pogotka danas je bio heroj svog tima, s obzirom da je u nekoliko naleta domaćina, uspješnim intervencijama sačuvao svoju ekipu.

Nakon meča, on je kazao da su se njegovi saigrači i on borili od početka do kraja meča, te da su tako dokazali da je Kozara ekipa za respekt.

"Odigrali smo jednu tešku utakmicu sa Borcem. Došli smo u Banja Luku da igramo bez pritiska te da se prikažemo u što boljem svijetlu, što smo i uspjeli. Naš mladi tim odlično se postavio protiv kvalitetne domaće ekipe Borca. Ovo nam je jedno veoma pozitivno iskustvo i u nastavak play-offa ulazimo rasterećeni", izjavio je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Za Gradiščance nema odmora, jer ih već u srijedu očekuje meč drugog kola play-off faze protiv Rudara u Prijedoru koji je praktično izgubio sve šanse kada je u pitanju borba za šampionsku titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije