Adžem: Vitez nema šta izgubiti, takav protivnik je nezgodan

Trener Želje pred sutrašnji meč

Adžem: Vitez nema šta izgubiti, takav protivnik je nezgodan

E. Škorić

Željezničar sutra gostuje u Vitezu, a Plavi su danas odradili posljednji trening pred ovaj duel.

Trener Plavih Admir Adžem naglasio je kako Željezničar mora iskoristiti dobru atmosferu i nastaviti niz pobjeda, a slično razmišlja i mladi defanzivac Kemal Osmanković.

"Nakon četiri vezane pobjede, atmosfera je dobra. Mi želimo nastaviti ovaj niz, želimo nastaviti sa što boljim igrama i sa što boljim rezultatima, tako da ćemo se u Vitezu postaviti sa ciljem da osvojimo tri boda. Vitez je posljednji, imaju mnogo svojih problema i u utakmicu će ući na sve ili ništa. Nemaju šta izgubiti, a takvi protivnici su nezgodni. Najbitnije je kako ćemo mi ući u utakmicu, moramo krenuti koncentrisani, sto posto i svojim kvalitetom pokazati da smo bolji i osvojiti tri boda", kazao je Admir Adžem za zvaničnu stranicu Željezničara.

"Nakon nekoliko dobrih rezultata i prolaska u Kupu u ekipi vlada odlična atmosfera. Očekuje nas teška utakmica u Vitezu jer se oni bore za opstanak, ali i mi se borimo za prvo mjesto. Nadamo se velikoj podršci naših navijača i da ćemo na kraju osvojiti tri boda," tvrdi Osmanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susrest 14. kola Premijer lige BiH igra se od 13:30 sati uz direktan prenos na platformi Moja TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi