Adžem: Mogli smo proći i bolje i gore

Trener Željezničara poručuje

Adžem: Mogli smo proći i bolje i gore

Željezničar će se u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine sastati sa ekipom Metalleghea u Jajcu.

Šef stručnog štaba Plavih sa Grbavice Admir Adžem je u izjavi za zvaničnu stranicu Željezničara istakao da je njegov klub na današnjem žrijebu mogao proći i bolje, ali i gore.

"Nakon što smo saznali ime protivnika možemo reći da smo mogli proći i bolje i gore. Maksimalno ozbiljno ćemo ući pripremi utakmice protiv Metalleghea. To je ekipa koja nije krenula najbolje, ali kada se malo površno zagrebe vidi se da su dvije utakmice kući igrali protiv ozbiljnih protivnika, protiv Zvijezde i Olimpika i da su na obje utakmice odigrali 0:0. To nam puno govori i daje nam doznanja da moramo ozbiljno ući u utakmicu kako bi prošli tu prepreku. Učinit ćemo sve da se poslije Krupe što bolje pripremimo za tu utakmicu", rekao je trener Plavih.

Meč Metalleghea i Željezničara igrat će se u Jajcu 20. septembra s početkom u 16 sati. Podsjetimo, u ovom i narednom kolu Kupa BiH igra se samo jedna utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi