Nakon sigurne pobjede nad Krupom

Adžem: Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara savladali su u okviru 8. kola Premijer lige BiH na svojoj Grbavici Krupu rezultatom 4:1.

Željo je pružio veoma dobru partiju, a već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno da će izabranici Admira Adžema slaviti veoma važnu pobjedu te tako ostati prvi pratioc lidera Zrinjskog.

Nakon meča, medijima se u Plavom salonu obratio i šef struke FK Željezničar Admir Adžem.

"Ova utakmica ne mora da znači ništa jer moj kolega Starčević radi veoma dobar posao. Mi smo jako dobro skautirali Krupu, poklopilo se da smo sve uspjeli, osim možda prvih 15 minuta kada smo se tražili. Čestitam momcima prije svega na radu i taj rad se uvijek isplati. Mi iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i to nam daje optimizam za ubuduće. Od danas se pripremamo za Kup gdje također želimo napraviti rezultat, a nakon toga ćemo razmišljati o Slobodi", kazao je Adžem, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rekao sam da nam treba vremena, a reprezentativna pauza nam je dobrodošla. Mi tražimo polivalentne igrače, a danas nismo imali potrebe mijenjati sistem".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi