Adžem: Imamo slatkih briga i radujem im se

Šef struke Plavih sa Grbavice

Adžem: Imamo slatkih briga i radujem im se

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas su krenuli put Jajca, gdje će sutra u okviru šesnaestine finala Kupa BiH odmjeriti snage sa federalnim prvoligašem Metallegheom.

Plavi su veliki favoriti u ovom meču, ali sigurno da to trebaju i opravdati na zelenom terenu. Uoči polaska sa Grbavice medijima se obratio šef struke FK Željezničar Admir Adžem.

"Igramo u Jajcu protiv Metalleghe BSI u Kup takmičenju koje uvijek može donijeti iznenađenje. Odlazimo tamo sa dobrom ekipom, neki igrače ćemo odmoriti, ali većina će igrati. Raduje me da se roster širi, a prije mjesec dana mnogi nisu mogli pomisliti da ćemo imati slatkih briga koga staviti među 18. Sada su to moji problemi i radujem im se", kazao je Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zadovoljan je mladim igačima koji sve više dobijaju šansu.

"Zadovoljan sam radom. Hajdarević nije dobio prilikun slučajno, kao i ostali mladi igrači. Svi su oni pokazali da trebaju dobiti priliku i za sada je iskorištavaju. Ima tu još mladih igrača koji će dobiti priliku", dodao je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi