Adnan Osmanhodžić ponovo u Slobodi

Sloboda vratila svoju legendu

Adnan Osmanhodžić ponovo u Slobodi

S. Mlaćo

Dugogodišnji prvotimac Slobode Adnan Osmanhodžić novi je član trenerske ekipe Omladinskog pogona tima sa Tušnja.

"Upravni odbor FK Sloboda Tuzla pridao je veliki značaj omladinskom pogonu s ciljem da se u narednom periodu intenzivira rad sa mladim igračima, podigne kvalitet treniranja kadetske i juniorske ekipe, a angažovanje Osmanhodžića koji je dobro poznat  fudbalskoj javnosti dovoljan je pokazatelj ozbiljnosti s kojom se pristupa mladim talentima", istakli su iz Slobode.

"Naš cilj je da ojačamo omladinski pogon i da mu posvetimo dovoljno pažnje i ozbiljnosti kako bismo se u budućnosti mogli osloniti na mlade igrače iza kojih je ozbiljan rad te da  kreiramo tim od domaćih talentovanih igrača", poručeno je iz UO FK Sloboda Tuzla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osmanhodžić će kao trener specijalista raditi invidualne treninge sa svim selekcijama u omladinskom pogonu FK Sloboda. Osmanhodžić je prošle godine trenirao kadete američkom FC Alliance Seattlu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti