Abdihodžić se priključio Veležu

Pojačanje za Rođene

Abdihodžić se priključio Veležu

M. Maksimović

Velež je danas konačno dobio pojačanje i među stativama. 

Na treningu Rođenih pojavio se dojučerašnji golman Jedinstva Almin Abdihodžić koji će u proljetnom dijelu sezone vjerovatno biti prvi izbor Ibre Rahimića.

Velež osim njega raspolaže i s mladima Rahimićem i Voloderom. Vrijedi spomenuti da se treninima priključio i Mehmed Ćosić koji će pojačati vezni red, a došao je iz Radničkog iz Lukavca.

Današnji trening je uprkos poboljšanju vremena održan u dvorani Memić komerca. Sutra je na programu također jedan trening. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež je dosad osim Abdihodžića i Ćosića pojačao i Mustafa Mujezinović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi