Trulli: Ništa nije gotovo, Vettel je još u igri za naslov

Vjeruje kako se još svašta može desiti

Trulli: Ništa nije gotovo, Vettel je još u igri za naslov

E. Ganibegović

Bez obzira na katastrofu koju je doživio Sebastian Vettel na VN Singapura, nekadašnji vozač Formule 1 Jarno Trulli vjeruje kako Vettel može osvojiti naslov prvaka.

Trulli, koji iza sebe ima 14 godina karijere u Formuli 1, smatra kako je Vettel jednim dijelom kriv za haos koji se desio na početku utrke u Singapuru.

"Ako tražite krivca, onda je to zaisgurno Vettel, koji je mogao bolje izsvesti taj manevar", rekao je Trulli pa zastim dodao: 

"Titule se osvajaju na kraju. Ostalo je još mnogo do završetka sezone, tako da se svašta još može desiti. Prvenstvo je dosta neizvjesno. Jasno je da se 28 bodova čini mnogo, međutim ako Mercedes napravi samo jedan pogrešan korak, Vettel je opet u igri."

"Od Ferrarija se može svašta očekivati. Znali su se vraćati iz teških situacija, tako da još ništa nije izgubljeno. Priča će biti završena na kraju posljednje utrke", istakao je Jarno. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi