"Schumacher se mokrio tokom svake trke"

Lewis Hamilton o legendi Formule 1

"Schumacher se mokrio tokom svake trke"

Britanski vozač i aktuelni šampion Formule 1 Lewis Hamilton bio je gost populrnog TV showa kod Ellen DeGeneres.

Hamilton se suočio sa nekoliko veoma škakljivih pitanja, a voditeljicu je zanimalo gdje i kako mokre vozači Formule 1 ukoliko im tako nešto zatreba.

"Za to je predviđeno da mokrite u svoj kombinezon. Ali, ja nikada to nisam učinio, prosto ne mogu to da uradim", rekao je Hamilton i onda poručio da je sedmerostruki šampion Formule 1 Michael Schumacher to radio redovno.

"Schumacher je legenda. Kada sam došao umjesto njega u Mercedes 2013. godine mehaničari su mu pričali da je on tokom svake trke piškio u svoje odijelo", rekao je Hamilton.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi