Pratite uživo uzbudljivi reli u Monte Carlu

Danas počinje treći dan

Pratite uživo uzbudljivi reli u Monte Carlu

Danas u Monte Carlu počinje i treći, pretposljednji dan relija Monte Carlo koji je počeo u petak navečer.

Odmah te noći desila se stravična nesreća u kojoj je život izgubio 50-godišnji fotograf iz Španije. Vozač sa Novog Zelanda Hayden Paddon je na brzinskom ispitu naletio na komad leda te je udario u stjenu sa koje je pao ovaj novinar. Vozač i njegova ekipa Hyundai i20 WRC povukli su se sa Svjetskog šampionata. 

Podsjetimo da je u tom trenutku odgođena prva etapa ovog relija, ali kasnije se nastavila pa je trenutno vodeći Belgijanac Neuville iz ekipe Hyundai Motorsport, dok je na drugom mjestu Ogier iz Francuske, a treći je Estonac Tanak. 

Danas počinje treći dan ovog veoma uzbudljivog relija, a od 12.00 sati uživo možete pratiti sve zaniljivosti na ovom linku https://www.redbull.tv/live/AP-1Q84GQNEN1W11/fia-world-rally-championship

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi