Idemo u Marseille, počinje Red Bull Crashed Ice

Ice Cross Downhill

Idemo u Marseille, počinje Red Bull Crashed Ice

E. Škorić

Sve je spremno za novu, 17. sezonu Red Bull Crashed Ice. Jurnjava ledenim stazama proteklih godina donijela nam je mnogo uzbuđenja i nema sumnje da će tako biti i ove godine.

Možda palme i led ne idu zajedno, no to je jedna od neobičnih stvari koja će utrku u Marseilleu učiniti zabavnijom.

U Marseilleu će RB Crashed Ice biti održan 13. i 14. januara, a potom se trka seli u Finsku, gdje će u Jväsklyäu 20. i 21. biti prava zabava. Nakon toga slijede Saint Paul i SAD 3. i 4. februara, a šlag na kraju su Ottawa i Kanada 3. i 4. marta.

Titulu prvaka brani Cameron Naasz koji je pobjedom u Saint Paul u SAD-u, u februaru prošle godine u dramatičnoj završnici osigurao šampionsko mjesto.

Također, predlažemo da budete uz Red Bull TV 14. januara jer ćemo trku prenositi uživo.

Cijeli događaj možete pratiti na ovom linku.

Red Bull TV je dostupna na pametnim televizorima, igraćim konzolama, mobilnim uređajima itd. Više saznajte na about.redbull.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi