Formula 1: Pjanić i Higuain uživaju u Monacu

Prate legendarnu utrku za VN Monaca

Formula 1: Pjanić i Higuain uživaju u Monacu

E. Čaušević

Ljubitelji Formule 1 s velikim nestrpljenjem čekaju početak utrke za Veliku nagradu Monaca koja tradicionalno donosi mnogo uzbuđenja.

Monaco je i danas u centru pažnje mnogih poznatih ličnosti koji dolaze da prate Formulu 1 na jednoj od najlegendarnijih staza na svijetu. Priliku da uživaju u najbržem sportu na svijetu imaju i igrači Juventusa, Miralem Pjanić i Gonzalo Higuain.

Pjanić je na svom Instagram profilu objavio video sa staze u društvu napadača Stare dame. Nije poznato da li su na današnju utrku stigli samo Pjanić i Higuain ili je cijela ekspedicija Juventusa danas u Monacu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi